На днях на інстаграм сторінці Talk Studio число читачів перейшло позначку 50000.

 

Це неймовірно багато!

 

Я вирішила розповісти про мій досвід блогінгу, хоч до сих пір ніколи не розповідала про це.

 

Читачі слідкують за Talk Studio на трьох платформах: моєму сайті, у фейсбуці та інстаграмі.

 

Я викладаю цікаві уроки, спілкуюсь з читачами, проводжу прямі ефіри, безкоштовні курси для підписників та роблю анонси моїх курсів.

 

Спочатку з’явився сайт, тоді фейсбук, тоді інстаграм.

 

В цифрах

 

  • більше 50000 підписників у інстаграм
  • більше 7000 підписників у фейсбуці
  • більше 14000 отримують уроки по імейл

 

Нескінчена кількість постів, сторіз, уроків, прямих ефірів, розмовних сторіз, відео уроків, списків слів, фраз, ідіом і фразових дієслів; анонсів курсів, курсів-новинок; фільмів і телешоу, які ми дивились і розбирали.

 

За цей час на сторінці пройшло 9(!) безкоштовних челенджів для підписників. У кожному моєму челенджі беруть участь від 200 до 600 учасників! Я створила формат такого курсу. Це безкоштовний 5-денний курс для підписників. Підписники безкоштовно підвищують свій рівень англійської, публікують результати у себе на сторінці, в кінці курсу ще й отримують подарунки. А на сторінці Talk Studio з’являються нові читачі та підписники. Я провела уже 9 безкоштовних челенджів! 

 

Я знімаю розмовні сторіз англійською. Іду в супермаркет за продуктами? Розповідаю англійською як правильно вибрати авокадо! Готую вдома обід? Знімаю як правильно смажити рибу і робити смачні тости! Їду до батьків на Різдво? Розповідаю про свята англійською та перекладаю назви страв англійською!

 

Але публікація, яка зібрала найбільше вподобань та уваги читачів, – зовсім не про англійську)) А про те, що в Talk Studio скоро з’явиться новий маленький бос. У найпопулярнішій публікації за всі три роки йшлося про Маркіяна, мого сина, який зовсім скоро мав народитись!

 

Зрештою завдяки Маркіяну, на сторінці з’явилась нова рубрика і публікації з назвою “Гардероб новонародженого: топ 12 речей англійською” 🙂 Ми вчили як сказати англійською пелюшка, повзунки та шапочка. Я розповідала що таке традиції baby shower та gender reveal party, як сказати англійською декректна відпустка та пологовий будинок.

 

Багато разів писала, що мені подобається робити щось цікаве і оригінальне, що ніхто до мене не створював. Ось це мені по-справжньому цікаво!

 

І найважливіше! Ваша підтримка! Скільки приємних слів я отримала від читачів за ці три роки!

 

Ви писали, що за п’ять днів мого безкоштовного челенджу вивчили більше, ніж за кілька років у школі; що уроки настільки цікаві, що від них неможливо відірватись; що на сторінці ви знаходите мотивацію надалі вивчати англійську.

 

Тішусь, що нас так багато. І точно знаю, що далі ще цікавіше!

 

А з нагоди свята 50000 підписників я дарую знижку -50% на ВСІ(!) курси англійської, які є на моєму сайті!

 

 

Як вибрати правильний курс?

 

Якщо ви вчили англійську давно і зараз не знаєте з чого розпочати, пройдіть практичний відео курс “ТОП 100 англійських фраз” (10 днів), практичний відео курс “Англійська для подорожей” (10 днів) або Тижневий інтенсив розмовної англійської (7 днів).

 

Якщо хочете вивчати англійську тривалий час, інтенсивно, з викладачем, записуйтесь на інтенсивний онлайн курс “Вільна англійська” (12 тижнів).

 

Якщо у менш інтенсивному форматі, без прив’язки до конкретної години, виконувати завдання у зручний для вас час на моєму сайті, пройдіть “Онлайн марафон розмовної англійської” (3 місяці).

 

Перед початком навчання ми визначимо ваш рівень і підберемо рівень складності, який підходить вам!

 

Comments

comments